Om os

BestofLondonMusicals.dk leverer oplysninger og real time-reservationsmuligheder til musicals og skuespil i London.

Baggrund

Oprettelsen af BestofLondonMusicals.dk kom af ønsket om at give de besøgende præcis og up-to-date information om de store West End-produktioner sammen med ønsket om at levere de bedste teaterbilletpladser og priser til kunderne.

For nybegyndere kan det at købe teaterbilletter over nettet blive noget af en opgave; BestofLondonMusicals.dk har gjort alt for at gøre din shoppingoplevelse så let som muligt. Vores 24 timers reservationsfacilitet vil give dig mulighed for at søge efter ledige billetter, sammenligne pladser og priser på forskellige datoer og købe dine teaterbilletter på bare få klik. Bestilling er nemt og sikkert, så læn dig tilbage og slap af; du er blot et par klik væk fra dine pladser!

London-Musicals

I dette afsnit vil du finde information om de store London-musicals. Gennemse vores liste, se vores prøvesmagsvideoer, tjek vores seneste billettilbud og billetter til halv pris for at se de bedste rabatter på teaterbilletter. BestofLondonMusicals.dk har pladstildelinger til de fleste af de forestillinger, der bliver udsolgt, så som The Book of Mormon, Aladdin eller Wicked, og til prestigefyldte produktioner som The Lion King, Phantom of the Opera, Thriller-Live og mange andre...

London-Skuespil

I dette afsnit vil du finde information om de store London-skuespil. Gennemse vores liste, tjek vores seneste billettilbud og billetter til halv pris for at se de bedste rabatter på teaterbilletter. BestofLondonMusicals.dk har pladstildelinger til de fleste West End-skuespil, så som The Woman in Black, The Mousetrap og mange andre...

Billetter til Halv Pris

I dette afsnit kan du finde information om de nyeste tilbud, rabatter og billettilbud. Vi stolte over at kunne tilbyde dig Londons bedste teaterbilletter og -pladser til væsentligt mindre end hvad du normalt ville betale ved billetlugen. De fleste af disse tilbud gælder i løbet af ugen til eftermiddags- eller aftenforestillinger og kan være op til 60% billigere end den pålydende værdi*.

Som regel diskonteres teaterbilletter aldrig i weekenden.

Køb med sikkerhed

Alle teaterbilletter, der udbydes gennem denne side overholder de regler, der er fastsat af the Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR).

Når du køber en billet, skal du altid kontrollere, at du kender:

  1. Den pålydende værdi* af billetten
  2. Eventuelle ekstra reservationsgebyrer
  3. Placeringen af dine pladser (sædenumre)

* Priserne ved teatrets billetluge

Online-bestilling

Vores centrale reservationssystem har direkte forbindelse til billetlugerne i de fleste af Londons teatre, så du har adgang til real-time pladstilgængelighed. Bare vælg dit show, de datoer, hvor du ønsker at se forestillingen og antallet af billetter for at få oplyst priser og sædenumre. På grund af den store efterspørgsel vil dine pladser blive holdt i din indkøbskurv i 15 minutter. Gå videre til kassen via vores sikre servere og betale online med kreditkort efter dit valg gennem vores betalingsgateway eller ring bare til os for at bekræfte din bestilling over telefonen. Dine billetter vil blive sendt til den adresse, du vælger, for £2.50 ekstra (kun adresser i Storbritannien), eller til billetlugen, hvor de kan afhentes inden for 30 minutter før forestillingens starttidspunkt på optrædelsesdagen.