Blithe Spirit

Blithe Spirit

Duke of York's Theatre

4,7/5 baseret på 85 anmeldelser (Anmeldelser)
  • Bestilling til: mandag 30 marts 2020
Par (89%) Teatergængere (96%) i
Beskrivelse af Blithe Spirit

For selv at opleve en spiritist i forbindelse med planlægningen af en roman inviterer forfatteren Charles Condomine (Charles Edwards) og hans hustru Ruth (Janie Dee) deres venner, ægteparret Bradman, til middag og en seance med den lokale clairvoyant, Madame Arcati (Angela Lansbury), som de er sikre på, er en bedrager.

Det ændrer sig, da spøgelset af Charles anden hustru Elvira fremmanes. I de følgende dage bliver Elvira længere, end hun er velkommen til, og skaber splid mellem Charles og hans først vantro og derefter jaloux anden hustru. De stridende hustruer, spøgelse og dødelig, lægger planer for at sabotere Charles og andres liv. Men hvem vil gå af med sejren?

for første gang i næsten 40 år vender den enestående Angela Lansbury tilbage til scenen i London og genforenes med den anerkendte instruktør Michael Blakemore for at gentage hendes Tony Award-vindende Broadway-rolle som Madame Arcati i Blithe Spirit.

Denne nye produktion af Noël Cowards skarpe sædekomedie, som åbner på Gielgud Theatre den 18. marts 2014 med forpremierer fra 1 marts, har også Janie Dee og Charles Edwards på rollelisten.

Medvirkende

Jennifer Saunders

Adresse til Duke of York's Theatre

104 St Martin's Lane, London, WC2N 4BG GB (Mere info)

Duke of York's Theatre Ruteanvisning
Spilletidspunkter
man - 19:30
tir - 19:30
ons - 19:30
tor 14:30 19:30
fre - 19:30
lør 14:30 19:30
søn - -
Fotos
Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit Blithe Spirit
Lignende forestillinger